Tender coördinatie
Participatie, duurzaamheid en integraliteit zijn vaste onderdelen geworden van projecten in de openbare ruimte. Hoe u hier als opdrachtnemer invulling aan geeft is bepalend voor uw succes bij aanbestedingen. Om dit goed weer te geven in een kwaliteitsplan is een tender coördinator een aanwinst voor uw team.
Als tendercoördinator ondersteun ik uw organisatie bij de vertaalslag van techniek naar integrale aanpak op papier.
Wat u hierin van mij mag verwachten:
Analyse van de aanbestedingsdocumenten: De tendercoördinator begrijpt en analyseert de eisen, criteria en specificaties van de aanbesteding. Ze identificeren de belangrijkste punten en vereisten die moeten worden benadrukt in het kwaliteitsplan.
Samenwerking met interne belanghebbenden: De tendercoördinator werkt samen met verschillende interne belanghebbenden, zoals sales- en marketingteams, technische experts en managers, om informatie te verzamelen en inzicht te krijgen in de capaciteiten, ervaring en sterke punten van de organisatie. Ze zorgen ervoor dat het kwaliteitsplan de relevante informatie bevat die aansluit bij de behoeften van de potentiële opdrachtgever.
Tenderplanning en coördinatie: De tendercoördinator is verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van het kwaliteitsplan. Ze stellen een tijdschema op, stellen de benodigde informatie en documenten samen en werken samen met verschillende teams en individuen om ervoor te zorgen dat het kwaliteitsplan tijdig en volledig wordt ingediend.
Schrijven en redigeren van het kwaliteitsplan: De tendercoördinator schrijft het kwaliteitsplan op een professionele en overtuigende manier. Ze stellen een heldere en gestructureerde tekst op die de sterke punten van de organisatie benadrukt en voldoet aan de eisen van de aanbesteding. Ze zorgen ervoor dat het kwaliteitsplan goed gestructureerd is, grammaticaal correct is en vrij is van fouten.
Kwaliteitscontrole: De tendercoördinator voert een grondige kwaliteitscontrole uit op het kwaliteitsplan om ervoor te zorgen dat alle vereiste informatie is opgenomen, dat de tekst consistent is en dat er geen fouten of onduidelijkheden zijn.
Opvolging en evaluatie: Na het indienen van het kwaliteitsplan volgt de tendercoördinator eventuele vragen of verzoeken om aanvullende informatie op van de potentiële opdrachtgever. Ze evalueren ook de resultaten van de aanbesteding en verzamelen feedback om het kwaliteitsplan in de toekomst te verbeteren.